ClaimedIn, All-in belangbehartiger

ClaimedIn is dé belangenbehartiger op het gebied van Massaschadeclaims. 

Wij bundelen de krachten van de individuen en verbinden de belangenorganisaties door gebruik te maken van één platform.

Met één account op ClaimedIn kun je je aansluiten bij bestaande Claims, nieuwe Claims bij ons aandragen én blijf je altijd op de hoogte van bestaande en nieuwe Claims.

Wil je nooit meer schadevergoeding mislopen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Wat maakt ons bijzonder?

ClaimedIn onderscheidt zich door haar kernwaardes: rechtvaardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit.

Wij proberen altijd eerst een strijdloze oplossing. Hierbij behartigen we jouw belangen nog zonder juridische procedures en zonder claimstichting, maar met steun van onze huisadvocaat.

Mocht de wederpartij echter zijn verantwoordelijkheid niet erkennen, dan zit er weinig anders op dan een juridische procedure te starten.

Deze procedure voeren we door het oprichten van een claimstichting die volledig voldoet aan de WAMCA en de Claimcode 2019

Rechtvaardigheid

Juist en eerlijk handelen, dat is de basis van ons bestaan. Wij staan voor rechtvaardigheid van gedupeerden, maar zullen ook richting de ‘tegenpartij’ op een eerlijke en respectvolle manier handelen.

Gelijkwaardigheid

Iedereen is gelijk en iedereen verdient ook gelijke kansen. ClaimedIn biedt iedereen deze gelijke kansen en maakt geen onderscheid tussen individuen. Iedereen heeft het recht om zich door ons te laten vertegenwoordigen.

solidariteit

Solidariteit is wat ClaimedIn, ClaimedIn maakt. We handelen in het belang van het collectief door onze solidariteit met het individu. Doordat wij ons betrokken voelen bij jou als gedupeerde kunnen we jouw belangen nog beter behartigen.